• Kivvi architects
  • Kivvi architects
  • Kivvi architects
  • Kivvi architects

Blog

Máme riešenie, čo so starými hračkami

04.02.2014
0

Máte doma plnú skriňu hračiek a vaše deti už dávno vyrástli? Čo tak z nich vyrobiť originálne bytové doplnky. Stačí trochu fantázie a behom chvíle sa z nich môže stať nápaditý kvetináč, vešiak alebo netradičná dekorácia, ktorá určite skrášli interiér vášho príbytku.


Dinosaurie kvetináče sa dajú vyrobiť veľmi ľahko a jednoducho aj u vás doma. Stačia šikovné ruky, dobrý nápad a trochu času. Vyrezaním malého otvoru v hornej časti hračky vytvoríte miesto na rastlinku, ktorú si viete zohnať v každom kvetinárstve. Celého dinosaura nasriekajte zaujímavou farbou (fantázii sa medze nekladú) a kvetináč je ihneď hotový. Takéto dekorácie sa hodia nielen do detskej izby ale aj do obývačky či spálne, kde svojimi farbami a originálnym nápadom rozžiaria celý interiér vášho domu či bytu.


Vešiak na kabáty má v každom interiéri predsiene svoje miesto. Na jeho výrobu potrebujete: staré hračky, farby, pár klincov a kladivo. Drevené hračky namaľujte podľa vašej fantázie a nepravidelne ich umiestnite na stenu. Vešiak z dinosaurov vyrobíte upevnením na drevenú podložku. Nebojte sa použiť ani výraznejšie farby. Predsieň je miesto, kde netrávite veľa času, preto sa vám ani sýte odtiene neopozerajú. Naopak, priestor oživia a každá návšteva si ich zamiluje. Takýto vešiak môžete umiestniť aj v detskej izbe, kde sa mu vaše deti určite potešia.


Ak ste si už do svojho interiéru vyrobili kvetináče aj vešiaky a máte ešte pár hračiek nazvyš, je čas vyrobiť si stojan na fotky či kefky. Obidva stojany môžete nastriekať farbou, alebo im nechať ich prirodzenú farbu. Všetko záleží od toho, ako máte doma zladený váš interiér. Ak sú hračky príliš malé na takéto využitie, jednoducho ich použite ako dekoráciu na darčeky. Takýmto darčekom určite milo prekvapíte a stane sa výnimočným nie len svojim obsahom, ale aj svojim obalom.

KIVVI architects
Hore