• Kivvi architects
  • Kivvi architects
  • Kivvi architects
  • Kivvi architects

Blog

Na mieru alebo hotová? Aká sedačka je lepšia?

30.10.2012
0

Na trhu existujú dve možnosti, ako si zaobstarať sedaciu súpravu. Môžete si ju zakúpiť už hotovú, v dizajne, ktorý navrhol výrobca, alebo je možné nechať si sedaciu súpravu vyrobiť na mieru. Obe varianty majú svoje výhody aj nevýhody.

Hotová sedacia súprava

Výhodou hotovej sedacej súpravy je skutočnosť, že ihneď po jej zakúpení ju môžete mať doma. Celý návrh sedacej súpravy je už zrealizovaný a sedačka je určená na okamžité používanie. Sedačky sa vyrábajú v rôznych veľkostiach, dizajnoch a farbách, čalúnené alebo kožené. Každý zákazník si tak nájde sedačku, ktorá bude spĺňať všetky jeho požiadavky. Nevýhodou hotových sedacích súprav je fakt, že na nich nie je možné nič meniť, majú svoje rozmery a proporcie.

Sedacia súprava na mieru

Ak potrebujete sedačku, ktorá bude mať atypické rozmery alebo potrebujete veľkosť sedacej súpravy upraviť tak, aby v miestnosti nezaberala všetok voľný priestor, nechajte si vyrobiť sedaciu súpravu na mieru. Môžete si vybrať jej veľkosť, tvar, použitý materiál aj farbu a výrobca pri výrobe vezme do úvahy všetky vaše požiadavky. To sú všetko výhody, ktoré sedacie súpravy vyrobené na mieru majú. Nevýhodou pri týchto sedačkách je dlhšia čakacia doba, počas ktorej je potrebné sedačku vyrobiť a dopraviť k zákazníkovi.

KIVVI architects
Hore